+387 36 880 214 nacelnik@neum.ba

Javni poziv za Javnu raspravu o Nacrtu Zoning plana za eksploatacijsko polje arhitektonsko-građevnog (ukrasnog) kamena “CRNOGLAV” u općini Neum

Općinsko vijeće Neum na svojoj sjednici održanoj dana 27.10.2021. godine donijelo je Odluku o utvrđivanju Nacrta zoning plana eksploatacijskog polja arhitektonsko-građevnog (ukrasnog) kamena “CRNOGLAV” u općini Neum, koji je urađen od strane tvrtke „Ecoplan“ d.o.o. Mostar, te se kao takav upućuje na Javnu raspravu koja će se održati od 10.11.2021. do 24.11.2021. godine.

U cilju što kvalitetnije izrade plana, ovim putem obavještavaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da mogu izvršiti uvid u Nacrt zoning plana eksploatacijskog polja arhitektonsko-građevnog (ukrasnog) kamena “CRNOGLAV”, koji će biti izložen u prostorijama Službe za graditeljstvo i prostorno uređenje Općine Neum te objavljen na web stranici Općine Neum (neum.ba).

Javna prezentacija plana Nacrta zoning plana održat će se 10.11.2021. godine s početkom u 10,00 sati u „ Grand hotelu Neum“.
Za vrijeme trajanja javne rasprave, javni uvid u Plan moći će se izvršiti svakog radnog dana od 10,00 do 14,00 sati u prostorijama Službe za graditeljstvo i prostorno uređenje Općine Neum, a u navedenom roku svi zainteresirani mogu pismeno iznijeti svoje prijedloge, primjedbe, sugestije, zahtjeve i slično, te ih dostaviti Službi za graditeljstvo i prostorno uređenje Općine Neum, putem protokola Općine Neum.

Krajnji rok za dostavljanje prijedloga, primjedbi, sugestija, zahtjeva i sl. je 30.11.2021. godine. Prijedlozi, primjedbe, sugestije, zahtjevi i sl. moraju sadržavati ime i prezime, kao i točnu adresu podnositelja, inače se neće uzeti u razmatranje.

Dokument nacrta zoning plana eksploatacijskog polja arhitektonsko-građevnog (ukrasnog) kamena “CRNOGLAV” i Javni poziv sa naznačenom slikom karte nalazi se u dokumentima ispod.

Javni poziv za javnu raspravu- Crnoglav

NP - Grafički dio

NP - Tekst plana