Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Prekategorizacija graničnih prijelaza

Načelnik Dragan Jurković danas je, u prostorijama Općine Neum, održao sastanak na temu „Mogućnosti prekategorizacije graničnih prijelaza Duži – Imotica  i  Radež – Vukov klanac“.

Sastanku su nazočili g. Božo Zovko, predsjednik Međunarodnog povjerenstva za granice, g. Robert Perić, načelnik granične policije –  Terenski ured Jug, g. Stojan Kriste, šef Carinske ispostave Neum – Ravno, te g. Josip Šako zapovjednik Postrojbe granične policije (JGP) Neum.

Sastanak je organiziran  u svrhu što skorijeg djelovanja u cilju prekategorizacije ovih malograničnih prijelaza u međunarodne. Dogovoreno je poduzimanje određenih koraka kako bi taj proces bio u potpunosti i što prije dovršen.

Ova prenamjena i otvaranje navedenih malograničnih prijelaza bila bi od velikog značaja za Neum, ali i za naše susjedne općine  u RH, s kojima se također planira sastanak u skorije vrijeme.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/infoneum/public_html/neum.ba/wp-includes/functions.php on line 4757