Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obavijest poljoprivrednicima s područja općine Neum

Obavještavaju se poljoprivrednici koji planiraju aplicirati na novčane poticaje iz oblasti poljoprivrede Federalnog ministarstva za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, da sukladno članku 6. Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarenja novčane podrške po modelu poticaja proizvodnje („Sl.novine FBiH“  broj 32/17), klijent prijavljuje plan proizvodnje za narednu godinu (2021. godina) županijskom ministarstvu nadležnom za poslove poljoprivrede do 15.11. tekuće godine (2020. godina) na obrascu PPP.

Obrazac se može preuzeti na stranicama:  www.fmpvs.gov.ba ili u prostorijama općine Neum. Ispunjen i potpisan obrazac slati izravno na adresu županijskog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Hrvatske mladeži b.b., 88000 Mostar.

Napomena:

Uz popunjene PPP obrasce obvezni ste priložiti i 3 taksene marke i sve zajedno poslati poštom na adresu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/infoneum/public_html/neum.ba/wp-includes/functions.php on line 4757