Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Otvoren 2. Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2020. godinu

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske  poziva neprofitne organizacije Hrvata izvan Republike Hrvatske i ostale prihvatljive prijavitelje da se prijave za financiranje posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske, koji pridonose zadovoljavanju javnih potreba, ciljeva i prioriteta definiranih strateškim dokumentima Ureda.

Najniži iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 5.000,00 kuna, a najviši iznos po pojedinom projektu je 80.000,00 kuna.

Rok za podnošenje prijava u elektroničkom i papirnatom obliku je 30 dana od dana objave Javnog poziva i traje zaključno do 5. studenog 2020. godine.

Tekst javnog poziva i vise informacija dostupni su na stranici Središnjeg državni ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

https://hrvatiizvanrh.gov.hr/


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/infoneum/public_html/neum.ba/wp-includes/functions.php on line 4757