Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

SVEČANO OTVOREN PRVI DIO DJEČJEG IGRALIŠTA U NEUMU

U petak 25. listopada kod Spomen obilježja Križ u Neumu svečano je otvoren prvi dio dječjeg igrališta, koji je uređen i opremljen kroz projekt Unicredit Banke i RSG Media Gruop – „IGRA NAM JE VAŽNA“.

Uz zahvalu Unicredit Banci i RSG Media Gruop, na poseban način zahvaljujemo našim sugrađanima koji su putem društvenih mreža omogućili da baš Neum, od mnogobrojnih gradova koji su konkurirali navedenom projektu rekonstrukcije dječjih igrališta, pobjedi i realizacijom ovog projekta razvesele našu djecu.

Inače, projekt je vrijedan 22.984,65 KM i financiran je sredstvima UniCredit Banke i općine Neum uz administriranje RSG Media Group, a sve kako bi se zajedničkim snagama osigurala bezbrižna igra i veselje kod najmlađih članova našeg društva.

Otvaranju igrališta nazočili su predstavnici općine Neum, Unicredit banke i RSG Media Gruop, te brojni roditelji, sugrađani i djeca iz Dječjeg vrtića Neum, koji su u zabavnom dijelu programa sveprisutne uveseljavali prigodnim pjesmama.

Nazočnima su se prigodnim riječima kratko obratili: predstavnica UniCredit banke Nada Previšić, predstavnica RSG Media Gruop Vedada Šećerbajtarević i Josip Njavro, pomoćnik načelnika općine Neum za stambeno komunalne poslove, izgradnju i razvoj koji se između ostalog u ime načelnika još jednom zahvalio svima onima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovoga projekta: „Raduje me što smo uspješno realizirali prvi dio ovoga projekta. Nastavit ćemo dalje, nadam se i na drugim lokacijama u gradu kako bi naša djeca bila što radosnija i veselija“, izjavio je Njavro.

Nakon završetka službenog dijela programa, djelatnici UniCredit banke i općine Neum su djecu razveselila slatkišima, sokovima, te balonima uz animaciju maskote UniCredit banke.