Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

DANI MEDITERANA NEUM 2019.

Dani Mediterana Neum, izložbeno – prodajna manifestacija poljoprivrednih dobara koja se održava u sklopu obillježavanja Dana općine Neum, bit će upriličena od 9. do 11. kolovoza.

Cilj manifestacije je bolja promocija i prezentacija domaćih poljoprivrednih proizvoda mediteranskog podneblja, te utječe na dodatni razvoj ljetne turističke ponude općine Neum.

Dobar odaziv proizvođača i posjetitelja protekle godine obvezao je organizatore na uvijek nužna poboljšanja i veći broj izlagača. Stoga će ovogodišnja, druga po redu manifestacija „Dani Mediterana Neum“ prerasti lokalne okvire te time poprimiti međunarodni karakter. Tako će, pored domaćih izlagača i onih iz susjednih općina, svoje proizvode prezentirati i izlagači iz Republike Hrvatske, Crne Gore i Republike Srbije.

Svečano otvaranje zakazano je za petak, 9.kolovoza s početkom u 20 sati na šetalištu ispred hotela Sunce. Iz općine Neum pozivaju sve zainteresirane da svojim prisustvom podrže rad ove izložbeno-prodajne manifestacije.

Organizatori manifestacije su Općina Neum, Zemljoradnička zadruga „Eko Neum“, Razvojna agencija „Nera“ Neum, Udruga maslinara „Maslina“ Neum i Udruga pčelara “Kadulja“ Neum, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede,šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a i Turističke Zajednice HNŽ-a.