Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

DJEČJI VRTIĆ NEUM – Oproštajna priredba

Dječji vrtić „Neum“ upriličio je srijedu 19. lipnja oproštajnu priredbu za polaznike koji će ove jeseni bezbrižne vrtićke igre zamijeniti školskim obavezama.

Uz veliku pomoć svojih vrijednih odgojiteljica, budući školarci iz skupine „Ribice“ priredili su prigodan program ispunjen pjesmom, plesom, recitacijom i igrokazima te na ponos svojih roditelja, baka i prijatelja pokazali koliko su svestrani i talentirani. Najveće ovacije je i ove godine izazvao tradicionalni ples lindžo. Atmosfera je bila prepuna emocija i mnogima je izmamila suzu u oku. Hitri, nasmijani, veseli uživali su na svojoj proslavi, a poslije i domjenku u dvorištu vrtića.

Odgojiteljice su  se dirljivim govorom zahvalile roditeljima na svoj podršci tijekom godina, a djeci poželjele veselo i sretno školsko doba.

Vrijeme boravka u vrtiću temeljno je vrijeme za razvijanje osobnosti. Tu se razvija mašta, kreativnost, usvajaju nova znanja. Iz vrtića se nose najljepše uspomene i sklapaju najbolja prijateljstva. Želimo im da se kroz školske klupe nastave bezbrižno razvijati i rasti na ponos svojih roditelja ali i cijeloga grada.