Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NAJBOLJI UČENICI OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE U NEUMU NA PRIJEMU KOD NAČELNIKA

U ponedjeljak, 27. svibnja je načelnik dr. Živko Matuško u prostorijama općine Neum ugostio najbolje učenike završnih razreda Osnovne škole Kardinala Stepinca i Srednje škole Neum, njihove nastavnike i ravnateljice.

Ukupno 12 učenika se svojim marljivim radom, odličnim uspjehom i uzornim ponašanjem najbolje istaknulo kroz svoje školovanje, a tom prigodom ih je načelnik nagradio – knjigom. U svom govoru istaknuo je kako je iznimno ponosan na njihov uspjeh, te se nada kako će teškim i mukotrpnim radom nastaviti graditi svoj uspjeh na ponos cijele općine. Zahvalio se nastavnicima i ravnateljicama osnovne i srednje škole koji su uvelike zaslužni za njihov uspjeh.

Osnovnu školu trenutno završava 47 učenika podijeljeni u dva odjeljenja, a srednju ukupno 28 učenika.

Nagrađeni odlični učenici devetogodišnjih razreda su: Tomislav Marenić, Roko Begušić, Ana Njavro, Tia Džono, Lana Šutalo, Rahela Jogunica i Leona Šimić.

Iz Srednje ekonomske škole za odličan uspjeh nagrađene su Martina Pavlović, Eva Blažević, Patricia Babić i Anđela Matić, a iz smjera kuhara Dario Bender.

U ovom kratkom druženju su se i zasladili, ugodno popričali, fotografirali, a mi im od srca želimo da se svojim znanjem i zalaganjem nastave isticati kroz daljnje školovanje i rad.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/infoneum/public_html/neum.ba/wp-includes/functions.php on line 4757