Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

OBILJEŽEN DAN ŠKOLE U NEUMU

Svake godine 20.svibnja obilježava se Dan škole u Neumu. I ove godine su ga na prigodan način obilježili učenici i njihovi učitelji koji su za to pripremili prigodan program pun pjesme, recitacije i igrokaza kako bi ovaj dan što svečanije proslavili.
Cijenjenom skupu prigodnim riječima obratila se ravnateljica škole Vera Konjevod koja je istaknula da u svemu treba tražiti zrno dobrote, pa rezultati neće izostati.
A rezultatima su se posebno istaknuli učenici koji su svoje devetogodišnje obrazovanje završili s odličnim uspjehom. Tom prigodom ih je ravnateljica nagradila pohvalnicama. To su učenici: Tomislav Marenić, Rahela Jogunica, Leona Šimić, Tia Džono, Lana Šutalo, Ana Njavro i učenik generacije Roko Begušić, koji je uz to nagrađen i knjigom.
Učenici koji su na raznim školskim natjecanjima predstavljali svoju školu i osvojili prvo mjesto su također nagrađeni knjigom, a to su: Barbara Bogdanović, Lucija i Nikola Vuletić, Lana Leženić, Eugen Sentić, Mario Glavinić, Maris Filipović, Lea Matić, Tomislav Marenić, Lara Matuško i Jerko Matuško.
Pohvalnicu za najbolje nogometaše osvojili su učenici 9A. razreda.
Skup je zatvorila č.s. Danica Bilić koja je ovom prigodom osnovnoj školi Kardinala Stepinca u Neumu darovala sliku anđela, sa željom da ostanemo anđeli jedni drugima , a učenicima koji završavaju svoje školovanje poželjela da nastave nositi svjetlost u svom daljnjem obrazovanju.