Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Otvoren J A V N I  P O Z I V  Ministarstva gospodarstva HNŽ za  „Subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima utvrđene Proračunom HNŽ za 2019. godinu

Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava – projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava Ministarstva gospodarstva Hercegovačko-neretvanske županije  s pozicije – Subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima.

Programi su razvrstani u tri (3) LOT- a i to:

LOT 1. – SUFINANCIRANJE PODUZETNIKA POČETNIKA

LOT 2. – TEHNOLOŠKI RAZVITAK

LOT 3. – POTICAJ OBRTIMA, STARIM I TRADICIONALNIM DJELATNOSTIMA

Pravo sudjelovanja u ovom Javnom pozivu imaju slijedeće kategorije:

  1. a) subjekti malog gospodarstva (pravne osobe ili poslovne jedinice / podružnice u sastavu pravnih osoba), sa sjedištem na području HNŽ/K, definirani Zakonom o poticaju razvitka malog gospodarstva i zaštiti tradicionalnih djelatnosti (obrta), („Narodne novine HNŽ/K“, broj: 4/10, 1/13 i 1/16),
  1. b) subjekti malog gospodarstva (fizičke osobe), sa sjedištem na području HNŽ-K, definirani Zakonom o obrtu u HNŽ („Narodne novine HNŽ“, broj: 6/08), Zakonom o poticaju razvitka malog gospodarstva i zaštiti tradicionalnih djelatnosti (obrta), („Narodne novine HNŽ“, broj: 4/10, 1/13 i 1/16) i Listom tradicionalnih i starih obrta na području HNŽ/K („Narodne novine HNŽ“, broj: 7/10).

Prijave (zahtjevi)  za dodjelu poticajnih sredstava podnose se Ministarstvu, na aplikacijskom obrascu, koji se može preuzeti elektronskim putem, sa web stranice Ministarstva – (www.privredahnk.gov.ba).

Prijave, sa potrebnim prilozima, dostavljaju se osobno, na protokol, ili šalju preporučenom poštom, u zapečaćenim kuvertama, na adresu:

HERCEGOVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA/KANTON

Ministarstvo gospodarstva
Husnije Repca bb, 88104 Mostar

 Rok za dostavu prijava je 30 (trideset) dana, računajući od dana objave ovog Javnog poziva u „Narodnim novinama HNŽ“.

Prijave, zaprimljene nakon isteka roka, neće biti uzete u razmatranje.

Sve dopunske informacije, vezane za ovaj Javni poziv, mogu se dobiti svakim radnim danom, putem telefona Ministarstva, broj 036/551-069, u vremenu od 12-14 sati.

Puni tekst Javnog poziva i uvijeti za apliciranje dostupani su  na:
https://www.vlada-hnz-k.ba/hr/javni-poziv-subvencije-privatnim-poduzecima-i-poduzetnicima-2

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/infoneum/public_html/neum.ba/wp-includes/functions.php on line 4757