Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije usvojila Program utroška novčanih sredstava u primarnoj poljoprivrednoj i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji

Vlada Hercegovačko-neretvanske Županije je usvojila Odluku o usvajanju Programa utroška novčanih sredstava za novčane potpore u primanoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji s kriterijima raspodjele sredstava “Poticaj za poljoprivredu” utvrđenih Proračunom HNŽ za 2019. godinu Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, broj: 01-1-02-605/19 od 27.03.2019. god. i Program utroška novčanih sredstava za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji s kriterijima raspodjele sredstava “Poticaj za poljoprivredu” utvrđenih Proračunom HNŽ za 2019. godinu Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, broj: 01-1-02-620/19 od 27.03.2019. god.

Program utroška novčanih sredstava za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji objavljen je na web stranici Vlade HNŽ (www.vlada-hnz-k.ba) HNŽ (www.mpsv-hnz-k.ba) je na web stranici Vlade HNŽ i web stranici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a možete ih pogledati/preuzeti u nastavku: