Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Održan koncert povodom punoljetnosti „Zvijezde mora“

Nekadašnja mješovita klapa, a danas Udruga građana „Zvijezda Mora“ proteklog vikenda obilježila je svoj dugogodišnji uspješan rad, a upravo zahvaljujući njihovom entuzijazmu, Neum je, kroz osamnaest godina bogatiji za brojna kulturno-zabavna događanja.

Treba istaknuti da su mnoga od njih nerijetko bila (i to još uvijek jesu) humanitarnoga karaktera. Koncert održan protekle nedjelje, u novoj dvorani Grand hotela Neum, poslužio je stoga kao dostojna zahvala svima koji su, prepoznavši važnost postojanja „Zvijezde Mora“, pomagali i sudjelovali u aktivnostima i manifestacijama održanih u organizaciji same Udruge, na čijem je čelu g. Mario Soldo.

Slavljeničkom koncertu nazočio je i načelnik općine Neum, dr. Živko Matuško. Načelnik se, u kratkom obraćanju okupljenima, zahvalio na činjenici da „Zvijezda Mora“, na najbolji mogući način, kroz brojne manifestacije koje organizira, aktivno sudjeluje u društvenom životu Neuma, što je prepoznato i od strane Općine Neum.

Samo riječi hvale mogle su se čuti sa pozornice, posebno istaknuvši obraćanje don Ivice Puljića, župnika neumske župe Gospe od Zdravlja, koji je Zvijezdu Mora podupirao i pratio od samog početka.

Od brojnih događanja organizacija uprizorenja Muke Gospodnje – Pasija, te ljetne Smotre klapa istaknuti su kao najznačajniji, a želja je da tako bude i u buduće.