Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NAJAVA: HNK “NEUM – Božićna donatorska večer

HNK „NEUM” Neum Vas poziva da svojim prisustvom i donacijom sudjelujete na donatorskoj večeri i zabavi u organizaciji našeg Kluba, a pod pokroviteljstvom načelnika općine Neum dr.med. Živka Matuška, koja će se održati 14.12.2018.godine u sali „Grand hotela Neum” u Neumu s početkom u 19,30 sati.
Kao najmlađi klub na ovim prostorima traže svoje mjesto na nogometnoj karti opredjelivši se na predani rad u omladinskoj školi gdje imamo 90 polaznika raspodjeljenih u 4 kategorije i seniorsku ekipu sa 28 registriranih igrača.
Iznimno veliki troškovi obvezuju ih tražiti Vašu pomoć da bi u novoj godini mogli financijski pratiti potrebe našeg Kluba i osigurati razvoj i napredovanje mladih igrača. Želja im je da svi koji se odazovu ovom pozivu budu upoznati s radom našeg Kluba i budućim planovima.
Sama večer zamišljena je tako da svi privatni i društveni subjekti koji djeluju na području općine Neum budu zastupljeni rezervacijom jednog stola za 5 ili 10 osoba.
U svrhu priprema i organizacije donatorske večeri zamoljavaju da u što kraćem roku odgovorite na ovaj njihov poziv.
Rezervaciju stola možete osigurati uplatom na račun Kluba broj :3381702200251472, kod UniCredit banke i donacijom na samoj večeri.