Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

JAVNI POZIV ZA IZLAGAČE NA PRODAJNO-IZLOŽBENOJ MANIFESTACIJI „DANI MEDITERANA NEUM“

„Dani Mediterana Neum“ je prodajno-izložbeni sajam poljoprivrednih dobara koji će se po prvi put održati u Neumu , i koji ima za cilj omogućiti domaćim poljoprivrednicima promociju svojih proizvoda i na taj način pridonijeti i obogatiti turističku ponudu, a i potaknuti razvoj poljoprivrede u neumskom zaleđu. Ova manifestacija će se održati u subotu 11. i 12. kolovoza 2018. na atraktivnoj lokaciji uz samu obalu, kod hotela Sunce.

Općina Neum kao organizator manifestacije „Dani Mediterana Neum“ poziva sve zainteresirane da se prijave za izlaganje i prodaju svojih proizvoda na sajmu. Mogućnost sudjelovanja imaju fizičke i pravne osobe sa područja općine Neum, koje se bave proizvodnjom poljoprivrednih proizvoda i preradom istih, a izlagati se mogu mediteranske kulture poput smokve, grožđa, maslina, šipka, i prerađevina istih, kao vino, rakija itd., te i pršut, sir, med, ljekovito bilje, i drugo, te rukotvorine.

Pozivaju se svi zainteresirani sa područja Općine Neum, koji žele predstaviti proizvode na izlagačkom prostoru manifestacije „Dani Mediterana Neum“ da ispunjenu prijavnicu pošalju na e-mail Razvojne agencije NERA: info-nera@neum.ba, ili zatraže više informacija na tel. broj 036/ 884 112, ili pak osobno ispune prijavnicu u Službi za financije i gospodarstvo Općine Neum. Prijave se primaju zaključno sa danom 6. kolovoza 2018. godine.

DOKUMENTACIJA:

Prijavnica za izlaganje na sajmu „Dani Mediterana Neum“