Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NAJAVA – Otvaranje turističke sezone u Neumu

NAJAVA  –  Otvaranje turističke sezone u NeumuOpćina Neum, pod pokroviteljstvom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, poziva sve zainteresirane na svečanu manifestaciju otvaranja ljetne turističke sezone u Neumu. Svečanost otvorenja će biti upriličena u petak, 15. lipnja 2018. godine, s početkom u 20 sati, na terasi hotela Sunce u Neumu. Posjetitelje očekuje bogat kulturno-zabavni i gastro program.

U sklopu manifestacije, u subotu – 16. lipnja 2018. u prostorijama hotela Sunce, s početkom u 9.30 sati, održat će se okrugli stol na temu „Mogućnosti produljenja turističke sezone“, kroz dvije panel rasprave. Na prvom panelu „Održivi razvoj turizma“ sugovornici će biti prof. dr.sc. Nenad Brkić, Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, doc.dr. sc. Mirjana Miličević, pročelnica Turizma i zaštite okoliša Sveučilište u Mostaru, mr.sc. Dijana Katica, predsjednica Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj i mr.sc. Marijana Galić, str. sur. Federalni zavod za programiranje razvoja.

Na II. panelu “Razvoj turističkih kapaciteta i ponude“ sugovornici će biti gosp. Stipe Primorac, ravnatelj Turističkog klastera Hercegovine, gosp. Ivan Lakić, direktor hotela Zenit, gđa. Mirna Jelčić, direktorica REDAH-a i gosp. Bruno Bebić, projekt menadžer DUNEA-e.

NAJAVA  –  Otvaranje turističke sezone u Neumu