Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NOVI TERMINI RADIONICE “DIGITALNI MARKETING”

"DIGITALNI MARKETING"Idealna prilika za upoznavanje osnova i tehnika digitalnog marketinga  je upravo ova radionica, u trajanju od dva dana, koju organizira Razvojna agencija Nera d.o.o. Neum, u suradnji sa Općinom Neum, kao poticaj za poboljšanje poslovanja, i poticaj samozapošljavanju kroz stjecanje novog znanja, fizičkim i pravnim subjektima s područja općine Neum. Radionica “Digitalni marketing”  će polaznicima približiti nova saznanja u području internet marketinga, sa naglaskom na oglašavanje i digitalni marketing u turističkom sektoru,  na razumljiv i  upotrebljiv način.

VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA :

 Radionica će se održati u dva termina:

  • srijeda,   23. svibnja 2018.  –  osnove digitalnog marketinga
  • četvrtak, 24. svibnja 2018.   – napredni trening,

 u prostorijama hotela Zenit ” u Neumu, s početkom u 12:00 sati.

KONCEPT I TRAJANJE RADIONICE:

Radionica je koncipirana je na način da se sudionicima najprije prezentiraju teorijski aspekti osnova digitalnog marketinga, a potom i pruži uvid u tehnike internet oglašavanja, primjere iz prakse itd. Trajanje jedne radionice je četiri sata.

Neke od tema obuhvaćene radionicom su:

  • Prednosti digitalnog marketinga
  • Trendovi u digitalnom marketingu
  • Facebook i Instagram oglašavanje
  • Online plaćanja
  • Google alati, oglašavanje (Adwords)
  • Kreiranje strategije

 SUDIONICI RADIONICE:

Pozivaju sezainteresirani iz Neuma, koji žele naučiti osnove internet marketinga ili pak unaprijediti svoje znanje i poboljšati poslovanje,  da se prijave na radionicu.  Polaznike radionice želi se ohrabriti da sami, ili  u okviru svojih poduzeća i obrta koji djeluju na području općine Neum, što potpunije iskoriste prednosti digitalizacije marketinških aktivnosti. Radionica je namjenjena i svim menadžerima prodaje i marketinga, kao i zaposlenima u MSP i organizacijama u privatnom i javnom sektoru na području općine Neum koji žele unaprijediti svoje znanje u ovoj oblasti, pokretačima internet biznisa, kao i svima onima koji žele steći nova znanja i ovladati internet marketinškim alatima.

Broj sudionika je ograničen.

 PRIJAVA :

Prijaviti se možete slanjem e-maila sa osobnim podacima, i podacima poduzeća na :  info-nera@neum.ba. , a za sve upite možete nas kontaktirati i na tel. : 036/ 884 112. Prijave se zaprimaju do 20. svibnja 2018.

"DIGITALNI MARKETING"