Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

HNK NEUM i HNK HAJDUK POTPISALI SPORAZUM O SURADNJI

HNK NEUM i HNK HAJDUK POTPISALI SPORAZUM O SURADNJIDanas je u Neumu održano potpisivanje Ugovora o poslovno-sportskoj suradnji između HNK Hajduk Split i HNK Neum.

U ime Hajduka, Ugovor je potpisao predsjednik Ivan Kos, a u ime HNK Neum predsjednik Milan Njavro. Potpisivanju je nazočio i načelnik općine Neum, dr. Živko Matuško, te članovi uprave i voditelji omladinske škole nogometa oba kluba.

Prije potpisivanja, delegacija HNK Hajduka je posjetila Športski centar Meteriz u Neumu.

Ispred domaćina, predsjednik HNK Neum Milan Njavro, je izrazio zadovoljstvo finalizacijom višemjesečnih dogovora o ovoj značajnoj suradnji i iznio pozitivna očekivanja: „Prije godinu dana mi smo stupili u kontakt sa Hajdukom s ciljem da uspostavimo suradnju sa jednim renomiranim hrvatskim klubom. Suradnja prvenstveno podrazumijeva edukaciju našega kadra, materijalna sredstva za rad naše škole nogometa, stručna pomoć u donošenju programa rada i prilika svim mladim neumskim nogometašima.“

„Mi nastavljamo sa produžavanjem i poboljšanjem suradnje sa klubovima u regiji i izvan regije. Sretni smo što sa Neumom imamo jednaku politiku i filozofiju, i mišljenja općenito za nogomet i funkcioniranje nogometnog kluba, a to je primarno razvoj djece, razvoj akademije, edukacija djece i priprema za ono što ih u životu čeka kao budućih sportskih djelatnika, ne samo nogometaša. Jedna od stvari koja je već u toku je i edukacija trenera, gdje su treneri iz HNK Neum članovi naših predavanja i radionica.“ – izjavio je Ivan Kos, predsjednik uprave HNK Hajduk.

{rokbox album=|hnk| title=|HNK NEUM i HNK HAJDUK POTPISALI SPORAZUM O SURADNJI| thumbcount=|8|}images/vijesti/2018/hnk_neum/*{/rokbox}