Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Objavljen drugi poziv za dodjelu bespovratnih sredstava Challenge fonda

Challenge fond uspostavljen je u okviru projekta Challenge to change –C2C koji financijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju.

Drugi javni poziv za dodjelu grant sredstava iz Challenge fonda za inovativne poslovne ideje osigurava sredstva u iznosu od oko 3 milijuna eura koja su namjenjena za mikro, mala i srednja poduzeća sa područja Bosne i Hercegovine i Švedske, kao i za startup-ove sa inovativnim idejama, proizvodima ili uslugama koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog razvoja u BiH.

 

Za potencijalne korisnike iz kategorije startup-a, koji su registrirani najmanje 6 mjeseci, predviđen je maksimalni iznos granta od 10.000 eura, dok korisnici iz kategorije mikro, malih i srednjih poduzeća do 250 zaposlenih, koji obavljaju djelatnost duže od dvije godine, mogu računati na podršku u maksimalnom iznosu do 30.000 eura. Aplikanti moraju osigurati minimalno vlastitio sudjelovanje od 50% ukupne vrijednosti predloženog projekta.

Rok za podnošenje aplikacije je 10.travnja 2018. godine.

Više informacija možete pronaći na web stranici: http://c2c.ba/

Zainteresirani poduzetnici sa područja Neuma, koji zadovoljavaju uvijete natječaja, mogu se obratiti Razvojnoj agenciji Nera za asistiranje i pomoć pri pripremi projektne dokumentacije za navedeni javni poziv, na mail : info-nera@neum.ba, ili dogovoriti konsultacije na kontakt tel. 036/884 -112.