Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Javni natječaj za raspodjelu prihoda ostvarenih po osnovu naknada za priređivanje igara na sreću

Federalno ministarstvo kulture i športa raspisalo je JAVNI NATJEČAJ ZA RASPODJELU DIJELA PRIHODA OSTVARENIH PO OSNOVU NAKNADA ZA PRIREĐIVANJE IGARA NA SREĆU. Dio sredstava ostvarenog prihoda po osnovu naknada za priređivanje igara na sreću odnosi se na sufinanciranje projekata i programa koji se odnose na : promoviranje kulture i promicanje razvoja profesionalnog i amaterskog sporta s ciljem povećanja sredstava fonda za nagrađivanje za istaknute sportske rezultate.

 

Pravo sudjelovanja na ovom javnom pozivu imaju udruge građana i humanitarne organizacije koje imaju sjedište na teritoriji Bosne i Hercegovine.  Projekti i programi u oblasti kulture i sporta podržati će se u maksimalnom iznosu do 5.000, OO KM po korisniku.

Poziv je otvoren do 16. ožujka, a ostali detalji navedenog javnog poziva dostupni su na web stranici Ministarstva, na linku

https://www.fmks.gov.ba/javni-pozivi-i-konkursi/707-javni-natjecaj-za-raspodjelu-dijela-prihoda-ostvarenih-po-osnovu-naknada-za-priredivanje-igara-na-srecu

Razvojna agencija Nera d.o.o. Neum asistira pri apliciranju projekta za udruge i sportske klubove na području neumske općine, te svi zainteresirani sa razrađenim projektnim prijedlozima mogu se javiti na info-nera@neum.ba, ili dogovoriti sastanak na kontakt broj: 036/ 884-112.