Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

POZIV – Finalna prezentacija projekta “CB-GREEN; Prekogranično-zeleno, obnovljivo i energetski učinkovito umrežavanje”

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na finalnu prezentaciju projekta ”CB-GREEN; Prekogranično – zeleno, obnovljivo i energetski učinkovito umrežavanje”.

Prezentacija će se održati u petak 24.3.2017. godine s početkom u 12.00 sati u Grand Hotel Neumu u Neumu.

Projekt „CB-GREEN – Prekogranično, zeleno i energetski učinkovito umrežavanje“ je financirala EU u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007. – 2013. Projekt je uspješno provelo 6 partnerskih organizacija koje djeluju na području Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske. Nositelj implementacije projekta u Bosni i Hercegovini je općina Neum sa partnerima Gradom Mostarom i regionalnom razvojnom agencijom REDAH. Nositelj implementacije projekta u Republici Hrvatskoj je Grad Zadar sa partnerima agencijom ZADRA NOVA i udrugom EKO-ZADAR.

Cilj projekta je bio zaštititi i očuvati okoliš, te potaknuti upotrebu održivih izvora energije u Hercegovačko-neretvanskoj županiji i Zadarskoj županiji kroz zajedničke aktivnosti i kampanje podizanja svijesti javnosti o energetskoj učinkovitosti (EE) i upotrebi sustava koji koriste obnovljive izvore energije (OIE) u javnom sektoru.

Molimo Vas ljubazno da svoje sudjelovanje na prezentaciji potvrdite najkasnije do srijede 22.3.2017. godine do 12.00 sati na e-mail admir@redah.ba ili na broj telefona 036/557-210.

Napomena: Izjave za novinare će se organizirati prije samog događaja i to u vremenu od 11.30 do 12.00 sati. Na raspolaganju za izjave će biti gosp. Massimo Mina, predstavnik Delegacije EU u Bosni i Hercegovini, gosp. Živko Matuško, načelnik Neuma i gosp. Ive Surić, voditelj projekta.

Prilog: Program prezentacije                                                         

Projekt menadžer:

Vicko Jogunica
Općina Neum

                                                                      

PROGRAM PREZENTACIJE

 11.30 – 12.00 Registracija učesnika (obraćanje medijima)

12.00 – 12.05 Uvodna riječ

12.05 – 12.30 Pozdravne riječi gostiju

  • Živko Matuško, načelnik općine Neum
  • predstavnik Zadarske županije ili Grada Zadra
  • Ljubo Bešlić, gradonačelnik Grada Mostara
  • Ivan Jurilj, direktor REDAH-a
  • Massimo Mina, šef Operativnog odjela za društveni razvoj, civilno društvo i prekograničnu saradnju u Delegaciji Evropske Unije u Bosni i Hercegovini

12.30 – 13.00 Predstavljanje rezultata projekta, Ive Surić, voditelj projekta, agencija ZADRA NOVA

13.00               Osvježenje

CB-GREEN

CB-GREEN