Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

City Games 2016. u Neumu

City Games 2016. u NeumuNeum, 09. kolovoza 2016. – Sportsko – zabavne igre City Games jučer su gostovale u Neumu gdje se održalo uzbudljivo bosanskohercegovačko finale ovih popularnih ljetnih igara.

Na tribinama plivališta Sunčana obala tražilo se mjesto više jer se za titulu prvaka natjecalo sedam odličnih ekipa iz cijele Bosne i Hercegovine.

Brojni gledatelji bodrili su svoje favorite kroz napete i zabavne discipline – leteći vaterpolo, morsku alku, pršut, mošarku te konop, a najuspješnije ih je savladala srčana ekipa Brotnjo iz Čitluka koja je izborila kartu za veliko međunarodno City games finale 3. rujna u Biogradu na Moru. “Pripremali smo se mjesec dana i mislim da smo zasluženo osvojili prvo mjesto večeras. U finalu u Biogradu ćemo dati sve od sebe.” – rekao nam je član pobjedničke ekipe Davor Doko.

Na drugom mjestu našla se sjajna ekipa domaćina – neumski Muzgavci. “Izgubili smo i nismo prezadovoljni rezultatom, ali ovo je bilo super iskustvo i vratiti ćemo se i sljedeće godine.” – podijelio je s nama kapetan Muzgavaca Kristian Njavro. Treće mjesto pripalo je ekipi Plina, dok su nešto manje sreće ove godine imali Majkovi iz Mostara, Čelik iz Zenice, Tinčići iz Posušja te ekipa Sarajevo.

Organizatori ovog popularnog natjecanja su Općina Neum, Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije te hrvatska agencija Adria Events.

{rokbox album=|citygames| title=|City Games 2016. u Neumu| thumbcount=|11|}images/vijesti/2016/citygames/*{/rokbox}