Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

8. Smotra klapa Neum 2016.

8. Smotra klapa Neum 2016.Nedjelju večer, 07.08.2016., obilježila je klapska pjesma u Neumu. Već tradicionalna, 8. po redu Smotra klapa Neum 2016. održala se u sklopu obilježavanja Dana općine Neum i blagdana Gospe od Zdravlja, zaštitnice neumske župe.

Organizator ove manifestacije je neumska udruga „Zvijezda mora“, a pokrovitelj Općina Neum.

Tim povodom nazočnima se obratio načelnik Općine Neum, dr. Živko Matuško, koji je pozdravio sve nazočne i zahvalio se organizatorima. „ Klapska večer obogaćuje kulturu i kulturnu ponudu našeg grada. Zato posebno hvala orgnizatorima i svim sudionicima ove večeri.“ Načelnik se posebno zahvalio i voditelju Smotre klapa Neum 2016., g. Ivi Raiču, članu poznate klape Nostalgija, na prijenosu znanja i cjelokupnom doprinosu ovoj manifestaciji.

Posjetitelji su uživali u izvedbama klapa „Petrada“ – Zagreb, „Stine“ – Zagreb, „Signum“ – Čapljina, „Cesarice“ – Zagreb, „Staglin“ – Slano, „Korda“ – Lumbarda/Korčula. Gost večeri bio je mladi tenor iz Rijeke, Viktor Čandrlić, koji je sve nazočne očarao i glasom i duhom. Publiku su ove godine organizatori počastili i sa pićem dobrodošlice i zakuskom tokom same manifestacije.

{rokbox album=|klape| title=|8. Smotra klapa Neum 2016.| thumbcount=|19|}images/vijesti/2016/klape/*{/rokbox}


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/infoneum/public_html/neum.ba/wp-includes/functions.php on line 4757