Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

U Općini Neum i Gradu Mostaru uspostavljen EE Info desk

U Općini Neum i Gradu Mostaru uspostavljen EE Info deskDana 24.03.2016. godine u Općini Neum i Gradu Mostaru su uspostavljeni EE Info deskovi (Info pultovi za energetsku učinkovitost). Uspostavljanje EE info deska je sastavni dio aktivnosti unutar projekta CB-GREEN prekogranično, zeleno,obnovljivo i energetski učinkovito umrežavanje, koji financira Europska unija u okviru IPA komponente II – Program prekogranična suradnja Hrvatska i Bosna i Hercegovina 2007-2013.

Cilj projekta CB-GREEN je unapređenje sistema upravljanja energijom u lokalnim zajednicama i promoviranje sistema energetske učinkovitosti i održive energije u prekograničnom području kroz zajedničke inicijative partnera iz Hercegovačko-neretvanske županije/kantona i Zadarske županije.

Projekt provode Općina Neum, Grad Mostar i Regionalna razvojna agencija za Hercegovinu REDAH iz Bosne i Hercegovine i Grad Zadar, Razvojna agencija Zadarske županije ZADRA NOVA doo i NVO „Eko-Zadar“ iz Hrvatske.

EE Info desk u Neumu i Mostaru je uspostavljeni s ciljem informiranja i savjetovanja građana o mogućnostima uštede energije i sufinanciranja mjera povećanja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije te ostalim pitanjima iz područja energetske učinkovitosti. Informiranje i savjetovanje javnosti iz ove oblasti pružat će članovi EE timova (timova za energetsku učinkovitost/efikasnost).

U Općini Neum EE Info desk je uspostavljen unutar Službe za stambeno komunalne poslove, izgradnju i razvoj, a članovi EE tima su: Mario Matić, Marko Tapalović, Marija Tolja.

U Gradu Mostaru EE info pult je uspostavljen unutar ureda tajništva/sekretarijata gradonačelnika Grada Mostara, a članovi EE tima su: Darko Knezović, Miroslav Selmanić, Amela Sjekirica – Suljić, Radoslav Marić, Dražan Vrljić, Indira Beglerović.

Za vise informacija, molimo kontaktirajte:

Općina Neum       
Mario Matić,  voditelj EE tima                            
Adresa: Kralja Tomislava bb, Neum           
e-mail: ee-infodesk@neum.ba

        Grad Mostar
Darko Knezović, voditelj EE tima
Adresa: Hrvatskih branitelja 2
e-mail: ee.info@mostar.ba

{rokbox album=|cbgreen| title=|U Općini Neum i Gradu Mostaru uspostavljen EE Info desk| thumbcount=|2|}images/vijesti/2016/cb-green2/*{/rokbox}

CB-GREEN

CB-GREEN