Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

HVK Jadran Neum: Nakon Prvenstva, osvojili i KUP BiH u vaterpolu

HVK JADRAN NEUMPobjedom nad VK Banja Luka, HVK Jadran Neum je osvojio i Kup Bosne i Hercegovine u vaterpolu. Finalna utakmica se igrala u subotu, 29.08. u Neumu, i završila je rezultatom 8:7 u korist domaćina.

Strijelci pobjedničkog tima Jadran bili su : Ivo Bačić, Mario Bačić, Jerko Čamo po dva zgoditka, te dvojac Njavra – Kristijan i Ivan po jedan.

„Zadovoljan sam i sretan zbog osvajanja Kupa. Ispunila su se naša očekivanja. Time smo zatvorili jednu uspješnu vaterpolu sezonu u našem gradu. Posebno bih pohvalio dvije mlađe kategorije koji su također uzeli Kup – kadete i juniore.“ – izjavio je trener Jadrana, Kristijan Njavro.

Vaterpolisti HVK Jadran Neum su nizom pobjeda  dokazali da su ponos neumskog sporta. U 2015. godini osvojili su Prvenstvo BiH u vaterpolu i Kup BiH, te se neumski vatreni momci mogu pohvaliti kao jedina ekipa sa dvije krune u državi. Bilježe mnoge uspjehe i na turnirima, no bitno za spomenuti je i da su mlađi juniori Jadrana osvojili B Prvenstvo Republike Hrvatske.

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Neum koja je održana 28. kolovoza ove godine, HVK Jadran Neum je dobio i skupnu nagradu Općine Neum za postignute rezultate i doprinos u športu. Predsjedniku kluba Ivanu Lakiću nagradu je svečano uručio načelnik općine Neum, dr. Živko Matuško.

Najstariji i najtrofejniji sportski klub u Neumu, ove je godine napunio 21 godinu, i trenutno broji 60-ak članova od škole plivanja do seniora. Uspjesima u 2015. godini momci su postavili ljestvicu vrlo visoko, te nam tek preostaje vidjeti čime će nas iznenaditi u sljedećoj vaterpolo sezoni.

{rokbox album=|vaterpolo| title=|HVK Jadran Neum: Nakon Prvenstva, osvojili i KUP BiH u vaterpolu| thumbcount=|9|}images/vijesti/2015/jadran1/*{/rokbox}


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/infoneum/public_html/neum.ba/wp-includes/functions.php on line 4757