Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Svečani prijem kod načelnika za odlične učenike Srednje škole Neum

Svečani prijem kod načelnika za odlične učenike Srednje škole NeumOvaj tjedan je u Općini Neum upriličen svečani prijem kod načelnika dr. Živka Matuško za najbolje učenike Srednje škole Neum koji su kroz cijelo školovanje postigli odličan uspjeh.

Posebnost cijelog događaja je u tome što je ovo prvi svečani prijem odličnih učenika iz Srednje škole Neum, te i to da su nagrađene učenice službeno prvi maturanti koji su postigli odlični uspjeh u Srednjoj školi Neum. Jer poznato je da je do unazad godinu dana srednja škola u Neumu djelovala kao podružnica Srednje škole Čapljina. Tim više, učenice nisu krile zadovoljstvo i osmjehe sa lica, jednako kao i njihova ravnateljica i razrednica.

Načelnik općine Neum dr. Živko Matuško je čestitao maturanticama i poželio im sreću u daljnjem školovanju, poručujući da samo nastave učiti te će jedino znanjem postići uspjeh.

Čestitke su uputile i pomoćnica načelnika Danica Glavinić i ravnateljica Srednje škole Neum Kristina Pavlović.

Načelnik Matuško je učenicama uručio prigodne darove, nakon čega je uslijedilo druženje uz ugodne razgovore, poslastice i zajedničko fotografiranje za uspomenu.

 Tri nagrađene maturantice s odličnim uspjehom su : Ivana Vujnović, Andrea Obad i Ivana Marić.

{rokbox album=|srednja| title=|Svečani prijem kod načelnika za odlične učenike Srednje škole Neum| thumbcount=|7|}images/vijesti/2015/odlikasi1/*{/rokbox}