Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Utemeljen izborni stožer HDZ-BiH Neum za lokalne izbore

Utemeljen izborni stožer HDZ-BiH Neum za lokalne izboreDeveta  sjednica OO HDZ BiH Neum, održana je 05.06.2012. godine, sa početkom u 20,00 sati, u hotelu „Zenit“ Neum. Predloženi dnevni red je stavljen na glasovanje i jednoglasno usvojen.  
Predsjednik Živko Matuško, pozdravio je nazočne, te istekao važnost predstojećih lokalnih izbora i težinu posla koja je pred HDZ BiH Neum, ujedno su postavljeni i ciljevi koji se moraju na izborima ostvariti. Upoznao je prisutne sa strukturom izbornog stožera za nadolazeće Lokalne izbore 2012. godine.

Predložen je voditelj izbornog stožera, te voditelji i članovi odjela:
Za voditelja izbornog stožera izabran je dr. Živko Matuško, a također su izabrani i raspoređeni ljudi po ostalim odjelima. Ostale odjele čine:
Odjel za izborno tijelo i javne nastupe, Ružica Krešić,(voditelj)
Odjel za biračke odbore i promatrače, Vicko Jogunica (voditelj),
Odjel za socijalna i društvena pitanja, Danica Glavinić (voditelj),
Odjel za financije , Mirko Pavlović (voditelj ),
Odjel za volontere, Marijo Čarapina (voditelj),
Odjel za promidžbu, Ivan Krešić (voditelj),
Odjel za odnose s javnošću, Anđelko Maslać (voditelj),

Na sjednici se također razgovaralo i o izboru kandidata za načelnika općine Neum, na predstojećim Lokalnim izborima. Predložen je dr. Živko Matuško, nakon što je prijedlog stavljen na glasovanje jednoglasno je i usvojen.

Načelnik se zahvalio na ukazanom povjerenju, i kazao kako su obaveze i odgovornosti velike, kako za ovu funkciju, tako i za svaku pojedinačno. Od svakog člana u odjelu tražit će se maksimalna angažiranost, odgovornost i predanost poslu i zadatku koji se bude trebao odraditi. Također je naglašeno, kako ovaj odbor mora biti aktivan, posebno u ovom nadolazećem razdoblju, mora se aktivno raditi i na rješavanju svih tekućih pitanja i problema koja se tiču općine Neum i njenog stanovništva. Dužnost i obveza prije svega je otvoreno razgovarati o svim temama i problemima, te ih odgovorno nastojati rješavati zaključio je dr. Živko Matuško.

Kako postoji veliko zanimanje za listu OV HDZ-BiH Neum, također i za nositelja liste, na sastanku su za nositelja liste OV Neum ispred HDZ-BiH predloženi: Mirko Pavlović, Ivan Krešić i Vera Konjevod. Prijedlog je nakon glasanja jednoglasno usvojen, a potom je odlučeno da se o nositelju liste za OV HDZ-BiH Neum, odluči predsjedništvo stranke, na svom sastanku koji će se održati u petak 8. lipnja.

Na kraju sjednice otvorena su i tekuća pitanja, uz dogovor je odlučeno kako će se prije svega tražiti više posjeta temeljnim ograncima, više druženja i razgovora s ljudima.

Anđelko Maslać

{rokbox album=|izbori2011| title=|Utemeljen izborni stožer HDZ-BiH Neum za lokalne izbore| thumbcount=|2|}images/vijesti/2012/izbori1/*{/rokbox}