Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Načelnik Živko Matuško nagradio najbolje učenike osmih razreda

Načelnik Živko Matuško nagradio najbolje učenike osmih razredaDanas je načelnik dr. Živko Matuško u prostorijama općine Neum primio učenike osmih razreda Osnovne škole Kardinala Stepinca Neum. Njih petnaest koji su se najviše i najbolje istaknuli kroz svoje školovanje, kao odlični, marljivi i primjerni učenici, dobili su od načelnika i jedan poklon – knjigu. Iako su kroz šalu kazali kako baš i ne vole školu i učenje, njihovo zalaganje i ocjene u konačnici nam govore kako se radi samo o skromnim i dobrim učenicima, što su pokazali kroz čitavo svoje školovanje.

Trenutno osnovnu školu završava 55 učenika, koji su bili u dva odjeljenja.
Načelnik ih je pozdravio i rekao kako je i on ponosan na njih petnaest, koji svoje osnovno školovanje završavaju s odličnim uspjehom, zahvalio se i nastavnicima koji su bili čitavo vrijeme uz njih i proveli ih kroz dosadašnje školovanje.

„Nadam se kako ćete nastaviti sa dobrim rezultatima, kako u srednjoj školi tako i na fakultetu, svoje obveze nastojte ispunjavati na najbolji mogući način, trebamo vjerovati da će netko od vas pri završetku svog školovanja doći na posao u općinu i nastaviti voditi općinu najboljim putem, a sve za dobro nas ovdje nazočnih i naših građana“ rekao je za kraj načelnik Matuško, te im još jednput od srca čestitao i zaželio sve najbolje.

U svome druženju zasladili su se, ugodno popričali, i danas se na njihovim razrednicima vidjelo zadovoljstvo i ponos jer su izveli još jednu generaciju mladih ljudi koji ponosno koračaju u svoj novi život. Među sobom pohvalili su svoju kolegicu Nikolinu Škobo, koja ih je predstavljala na županijskom natjecanju iz matematike i osvojila prvo mjesto. Svoje druženje završili su zajedničkim fotografiranjem, a kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji.

Anđelko Maslać

{rokbox album=|odlikasi2011| title=|Načelnik Živko Matuško nagradio najbolje učenike osmih razreda| thumbcount=|23|}images/vijesti/2012/odlikasi/*{/rokbox}