Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Foto: Rekonstrukcija i osvježavanje cesta Neuma, pred turističku sezonu

Foto: Rekonstrukcija i osvježavanje cesta Neuma, pred turističku sezonuNakon lošeg vremena, i konstantne kiše u poslijednjih nekoliko dana, lijepo vrijeme je pred nama.  Uz lijepo vrijeme, u Neumu se sve polazi buditi iz „zimskog sna“, imajući u vidu, da je  ostalo još malo vremena do početka nove turističke sezone, do pojačanog prometa i prometnih gužvi, u Neumu se užurbano radi na pripremama za još jednu dobru turističku sezonu i za dolazak gostiju.

Osim u samom Neumu, radi se i na cestama oko Neuma.  Trenutno se radi rekonstrukcija magistralne ceste koja prolazi kroz Neum, a ide prema državnim granicama s jedne i druge strane. Iako je ranije bilo najavljeno, ipak neće doći do presvlačenja cijelog dijela magistrale od granice u Kleku, do granice na Bistrini. Novi sloj asfalta doći će samo u najviše oštećenim područjima.

Osim magistrale, radi se i raskrižje, ulaz, odnosno izlaz, iz centra grada na magistralu. Radi se proširivanje već postojećeg raskrižja, kako bi građani, i turisti izletnici (turistički autobusi) mogli nesmetano ulaziti – izlaziti iz grada i prometovati dalje do obale, hotela. Trenutni radovi trebali bi završiti do kraja svibnja, a kako idu radovi, možete vidjeti u fotogaleriji.

{rokbox album=|sanacija2012| title=|Foto: Rekonstrukcija i osvježavanje cesta Neuma, pred turističku sezonu| thumbcount=|10|}images/vijesti/2012/sanacija_cesta/*{/rokbox}