Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Neumski rukometaši na prvenstvu u Karlovcu

Neumski rukometaši na prvenstvu u KarlovcuHrvatski rukometni savez i Rukometna škola Karlovac iz Karlovca, organizirali su 12. otvoreno prvenstvo Hrvatske u mini i super mini rukometu za dječake i djevojčice.
Super mini rukomet za dječake rođene 2002. godine i mlađe, održao se 15. travnja 2012. godine (nedjelja) u 3 sportske dvorane: sportskoj dvorani Osnovne škole Grabrik u Karlovcu, sportskoj dvorani Osnovne škole Dragojle Jarnjević i u Školskoj športskoj dvorani Mladost u Karlovcu. Super mini rukomet za djevojčice rođene 2002. godine i mlađe također se održao 15. travnja 2012. godine (nedjelja).

Na otvorenom prvenstavu Hrvatske u mini i super mini rukometu nastupili su i neumski rukometaši igrajući za sastav Opuzen 2. U ovome svom nastupu osvojili su prvo mjesto u malom finalu. Pored navedenog, treba spomenuti kako se na ovome natjecanju, prijavilo i natjecalo više od 200 muških i ženskih momčadi.

Neumljani su nastupali u sastavu: Nedjeljko Jurković, Vinko Vujnović, Mihael Krešić, Ivan Milanović, Ivan Bogdanović, Antonio Matuško, Mateo Gustin, Ivan Matuško, Antonio Konjevod, Davor Zovko, Danijel Stojak.

Osim velikog rezultata, odlične igre, timskog duha, i naravno svih pohvala, valja spomenuti, kako je ova ekipa dobila još priznanja, time što je Nedjeljko Jurković proglašen igračem turnira, a uz Nedjeljka, i Ivan Matuško je uvršten u najbolju petoricu ovoga turnira. Ekipa  Neumljana je odigrala 8 utakmica na turniru, od toga upisala 6 pobijeda, te po 1 izgubljenu i neriješenu utakmicu. Ekipu je trenirao i vodio prof. Nikica Lovrić.

Pohvale ovom velikom rezultatu stižu sa svih strana, koji bi im trebao biti daljnji poticaj, u  vježbanju i treniranju, jer su se ovim velikim rezultatom u to i uvjerili.

Pokrovitelji Otvorenog prvenstva Hrvatske u mini rukometu, 12. po redu su: predsjednik Josipović, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Karlovačka banka i gradonačelnik Karlovca.