Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

HDZ BiH u radnom posjetu u Neumu

HDZ BiH u radnom posjetu u NeumuU Neumu 30. siječnja 2012. godine boravilo je  izaslanstvo HDZ BiH.  Uz predsjednika Čovića izaslanstvo su činili premijer Vlade HNŽ-a Denis Lasić, predsjednik ŽO HDZ BiH HNŽ Rafael Gagro, i  ministri u vladi HNŽ-a dr. Mladen Bošković ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi, Mario Šulenta ministar MUP-a i Donko Jović ministar poljoprivrede i šumarstva.

Na početku sve nazočne je pozdravio načelnik općine Neum dr. Živko Matuško, te predsjednik OV Neum Mirko Pavlović,  uz uvodne riječi, uglavnom je bilo govora o  trenutnoj političkoj i gospodarskoj situaciji u Neumu.

Premijer Vlade HNŽ-a, gosp. Denis Lasić u svom obraćanju naglasio je kako Neum i njegovi stanovnici imaju potpunu potporu iz županijskog dijela vlasti, te kako se na početku svoga mandata nada odličnoj suradnji. Prisutnim se obratio i predsjednik ŽO HDZ BiH HNŽ-a gosp. Rafael Gagro, i ministri u Vladi HNŽ, koji su uz odgovore na postavljena pitanja govorili i o aktualnim projektima i radu svog resornog ministarstva. U svojim obraćanjima svi ministri su izrazili želju za dobrom suradnjom, te su također najavili i česte posjete Neumu, naravno radne.

Na samom kraju, u svom obraćanju predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović osvrnuo se na Neum, njegove prioritete, te buduće planove, također je prokomentirao funkcioniranje viših razina vlasti u kojima HDZ BiH djeluje, i najavio skori završetak formiranja Vijeća ministara. Naravno, bilo je riječi i o Federalnoj vladi, njena rekonstrukcija bila bi neminovan proces.

{rokbox album=|hsz2012| title=|HDZ BiH u radnom posjetu u Neumu| thumbcount=|10|}images/vijesti/2012/hdz/*{/rokbox}