Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

OO Mladeži HDZ BiH Neum održao humanitarni stolnoteniski turnir

OO Mladeži HDZ BiH Neum održao humanitarni stolnoteniski turnirOpćinski odbor Mladeži HDZ BiH Neum organizirao je turnir u stolnom tenisu, koji je održan u školskoj dvorani u Neumu, u četvrtak i petak, 29. i 30. prosinca. Turnir je bio humanitarnog karaktera a sav prihod prikupljen od prijava igrača išao je za izgradnju zvonika crkve u Neumu. Odaziv je bio odličan, a na turniru je nastupilo 36 natjecatelja.

U polufinalnom susretu Miro Džono bio je bolji od Borisa Solde rezultatom 4:0, dok je Mario Pranjić nadigrao Jerku Sentića rezultatom 4:1. U susretu za treće mjesto Jerko Sentić svladao je Borisa Soldu rezultatom 4:1, dok je Miro Džono bez većih problema u finalu pobijedio Maria Pranjića rezultatom 4:0 i tako postao pobjednikom prvog humanitarnog stolnoteniskog turnira o organizaciji Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Neum.

Najveće iznenađenje turnira je Boris Soldo koji je u četvrtfinalu turnira u najzanimljivijem meču uspio pobijediti favoriziranog Ivana Šimića, kao i finalist Mario Pranjić koji je iskoristio dobar ždrijeb i dogurao do finala.

Najmlađem natjecatelju turnira Marijanu Marčinku dodijeljena je stolnoteniska reketa, a nagradu je uručio predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Neum Mario Čarapina.

Također, Čarapina je uručio i pehare za treće i drugo mjestu, Jerki Sentići i Mariu Pranjiću, dok je pehar za prvo mjestu pobjedniku turnira Miri Džoni dodijelio predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Zdravko Jakiša.

”Cilj je bio u ovo predblagdansko vrijeme skupiti neumsku mladež na jedno mjesto, gdje bi se u sportsko duhu družili i natjecali te prikupili određena novčana sredstva za dovršetak izgradnje crkve u Neumu. S obzirom da je ovo prvi turnir u stolnom tenisu u organizaciji Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Neum prezadovoljan sam odazivom i brojem natjecatelja, a već smo dogovorili buduće aktivnosti koje nam slijede u 2012. godini.” – istaknuo je predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Neum Mario Čarapina.