Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Božićni domjenak u Neumu

Božićni domjenak u NeumuTradicionalni Božićni domjenak povodom nadolazećih blagdana u Neumu su organizirali načelnik općine Neum dr. Živko Matuško i predsjednik OV Neum Mirko Pavlović. Prigodni domjenak održan je u lijepom blagdanskom ugođaju u hotelu Orka u Neumu. Na domjenku su bili predstavnici općinske vlasti, općinski uposlenici, kao i neumski gospodarstvenici, predstavnici javnih institucija, predstavnici udruga i turistički djelatnici.

Sve nazočne na početku je pozdravio načelnik općine dr. Živko Matuško: „Lijep pozdrav svim prisutnim dragim gostima, drago mi je što smo se okupili pred ovaj najradosniji blagdan Božić. Blagdan mira, obitelji, darivanja. Svi skupa trebamo graditi zajedništvo, živjeti i raditi na dobrobit Neuma i naših građana.
Početkom 2011 godine, svi smo imali neke planove, i sada te planove privodimo kraju, naravno, netko s većim uspjehom, a netko s manjim. Svi svoje obveze nastojimo izmiriti, uz manje probleme to i uspjevamo.

Kakvi su naši planovi za 2012 godinu? Prije svega tu je cesta, zatim kanalizacijski sustav treća i završna faza i niz drugih manjih ali isto tako važnih projekata koje ćemo nastaviti. Jedan od najvažnijih prioriteta u budućnosti svakako je i centralni dio Neuma, nova zgrada općine, muzeja i samostana, kao i dovršetak radova na crkvi.
Svima vam želim puno uspjeha u 2012 godini, da vam Bog podari zdravlje, uspjeh i sve najbolje za Božićne blagdane.“

{rokbox album=|domjenak2011| title=|Božićni domjenak u Neumu| thumbcount=|4|}images/vijesti/domjenak2011/*{/rokbox}