Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Izabrano novo vodstvo Općinskog odbora HDZ BiH Neum

HDZ BiH OO NeumSinoć je u dvorani općine Neum s početkom u 19:00 sati održan konstituirajuća sjednica Općinskog odbora HDZ BiH Neum. Na sjednici su izabrani novi predsjednik, dopredsjednik, tajnik i rizničar Općinskog odbora. Za predsjednika je jednoglasno izabran dr. Živko Matuško. Za dopredsjednike su također jednoglasno izabrani Tonka Perić, Mato Matuško i Vera Konjevod. Tajnik općinskog odbora je Ružica Krešić, a rizničar Mirko Pavlović.

Nakon izbora novi predsjednik se obratio prisutnima i zahvalio na ukazanom povjerenju, te naglasio da su obveze i odgovornost koju nosi ova funkcija velike, kao obaveze i odgovornost svih članova.

”Ovaj odbor mora biti jako aktivan, mora raditi na prijamu novih članova, a posebno mladih članova, te kontinuirano raditi na rješavanju svih tekućih pitanja koja se tiču općine Neum. Također, dužnost nam je otvoreno razgovarati sa svima i sve probleme rješavati putem političkih sredstava.” – istaknuo je pored ostalog novoizabrani predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Neum dr. Živko Matuško.

Na sjednici je donesen zaključak da će se za pojedina pitanja, tj. postupke imenovati radna tijela.