POSAĐENE NOVE SADNICE OKO ŠKOLEKako su ljetne vrućine na izmaku a započela je nova školaska godina, tako se krenulo sa novim radovima u školi i oko škole. Kao dio programa uređenja grada nametnula se i ideja o uređenju jednog dijela zelene površine s južne strane osnovne škole Kardinala Stepinca. Općina Neum je u okviru svoga proračuna za ovu godinu osigurala sredstva za ozelenjavanje 100 m2 površine gdje su posađene sadnice karakteristične za ovo podneblje.

Ugrađen je sustav navodnjavanja kap po kap i zasijala trava koja bi trebala ovom dijelu dvorišta osigurati njegovaniji i sređeniji izgled. Za sve su se pobrinuli profesionalci koji su posao uradili za tri dana i koji su radu pristupili odgovorno i savjesno.

U projektu uređenja školskog dvorišta sudjelovao je i OSCE koji je donirao sadnice koje su zasađene i čiji su volonteri pomogli u uređenju. Kako je u Neumu krajem tjedna održan trodnevni seminar OSCE-a tako se 9 volontera pridružilo u hortikulturalnom uređenju terena te su najavili i neke nove donacije.
Načelnik općine je podržao ovaj mali projekt uređenja i financijski i idejno, te naglasio da se za djecu sve isplati i treba uraditi.

Škola je već ranije zasjala u novom svjetlu jer se prije početka same nastave radilo na uređenju, čišćenju i raspoređivanju novih školskih klupa po učionicama, a koje je doniralo Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ za prve razrede devetogodišnje škole.

Posađene nove sadnice oko škole Posađene nove sadnice oko škole Posađene nove sadnice oko škole Posađene nove sadnice oko škole Posađene nove sadnice oko škole Posađene nove sadnice oko škole Posađene nove sadnice oko škole Posađene nove sadnice oko škole

Kategorija: Uređenje grada

viadinarica-bluetrail

Tko je Online

Imamo 44 gostiju i nema članova online

Statistika

Danas60
Jučer78
Tjedan60
Mjesec1606
Ukupno130362