Učenici O. Š. Kardinala Stepinca Neum u akciji čišćenja povodom Svjetskog dana zaštite životne sredineU organizaciji općinskog tima za izradu Lokalnog ekološkog akcijskog plana iz Neuma, čija je izrada u tijeku i u dogovoru sa ravnateljicom Osnovne škole Kardinala Stepinca iz Neuma, učenici osmih razreda očistili su školsko dvorište. Podržani od strane nastavnika i razrednika, mladi su povodom Svjetskog dana zaštite životne sredine 05. lipnja pokazali da su i oni dio velikog tima koji je obilježio taj dan.

Organizirajući akciju čišćenja školskog dvorišta pridružili su se svima onima koji obilježavaju dan zaštite životne sredine u BiH pod motom ''Dvorište blista – savjest čista'', u organizaciji Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP).

Ovo je dan kada veliki broj ljudi širom svijeta organizira aktivnosti koje će doprinijeti poboljšanju i zaštiti životne sredine, zajedno sa velikim brojem drugih aktivnosti koje se organiziraju.

Učenici su akcijom čišćenja pokazali da je moguće poboljšati izgled i kvalitetu sredine u kojoj živimo. Obilježavanjem Dana zaštite životne sredine podsjećamo na važnost brige za okoliš. Svaka akcija je od izuzetnog značaja i broji se!

Ovo je način da se o temama zaštite i očuvanja životne sredine u lokalnim zajednicama informiraju svi oni kojima je važno kakav okoliš ostavljaju naraštajima koji tek dolaze.

Učenici O. Š. Kardinala Stepinca Neum u akciji čišćenja povodom Svjetskog dana zaštite životne sredine Učenici O. Š. Kardinala Stepinca Neum u akciji čišćenja povodom Svjetskog dana zaštite životne sredine Učenici O. Š. Kardinala Stepinca Neum u akciji čišćenja povodom Svjetskog dana zaštite životne sredine Učenici O. Š. Kardinala Stepinca Neum u akciji čišćenja povodom Svjetskog dana zaštite životne sredine

viadinarica-bluetrail

Tko je Online

Imamo 51 gostiju i nema članova online

Statistika

Danas60
Jučer78
Tjedan60
Mjesec1606
Ukupno130362