image image image

Veliki požar u Gornjem Hrasnu ugrozio živote stanovnikaJutros oko 11:00 sati na području Gornjeg Hrasna buknuo je požar koji je doslovce opustošio područje ovoga mjesta i ugrozio imovinu i živote stanovnika. Požar i dalje nije pod nadzorom, a vatrogasne ekipe ne mogu pristupiti gašenju požara i stavljanja istog pod kontrolu zbog miniranog terena, na kojem su se u par navrata začule manje eksplozije.

Vatrena stihija uništila je elektrodistribucijsku mrežu, tako da je skoro do samog vrha izgorjelo 11 stubova, čiji se ostaci sada drže samo na žicama koji se nalaze iznad njih. U svojoj kući zamalo su izgorjeli Alija Elezović i njegova supruga, čiji su životi spašeni u posljednji trenutak.

Vatrena stihija uništila je preko 20 košnica vlasnika Ejuba Tucakovića, a u opasnosti od požara bila je i crkva svetog Nikole, gdje je vatrena stihija došla do samih vrata crkve.

Veliki požar u Gornjem Hrasnu ugrozio živote stanovnika Veliki požar u Gornjem Hrasnu ugrozio živote stanovnika Veliki požar u Gornjem Hrasnu ugrozio živote stanovnika Veliki požar u Gornjem Hrasnu ugrozio živote stanovnika Veliki požar u Gornjem Hrasnu ugrozio živote stanovnika Veliki požar u Gornjem Hrasnu ugrozio živote stanovnika

viadinarica-bluetrail

Tko je Online

Imamo 18 gostiju i nema članova online

Statistika

Danas18
Jučer77
Tjedan557
Mjesec2103
Ukupno130859